Amb l’objectiu de mantenir-vos informats, ens agradaria donar seguiment a la informació publicada el passat 15 de març, relativa al Covid-19. A dia d’avui (26 de març), seguim treballant en la celebració de la prova al mes de juliol, molt atents a l’actualitat, les directrius de les autoritats sanitàries, i avaluant la situació constantment.

La nostra prioritat és la seguretat de tots els participants, acompanyants, públic i voluntaris de Val d’Aran by UTMB®. A falta de més de tres mesos per la prova, seguim apostant per mantenir la data original, si la situació torna a la normalitat. No obstant, volem estar preparats i per això estem treballant en diversos escenaris, si ens obliguessin les circumstàncies i les directrius governamentals i sanitàries. Anunciarem el futur d’aquesta primera edició durant la primera setmana de maig.

Tal com vam avançar en l’anterior comunicat, hem enrederit fins el 5 de juny l’entrega del certificat mèdic obligatori, i a més hem pres les següents decisions:

  • Tant si es manté la data de juliol o es pren una altra decisió, es facilitarà l’opció de traslladar la vostra inscripció a l’edició de 2021. Durant el mes de maig, i una vegada presa la decisió, obrirem els tràmits per realitzar aquest canvi per qui ho desitgi. Fins llavors us demanem calma i paciència.
  • També durant el mes de maig habilitarem els mecanismes per què qualsevol corredor que ho desitgi pugui canviar a una distància inferior, per a qui consideri que no arriba suficientment preparat físicament.

Durant el mes d’abril us enviarem una enquesta perquè tots els inscrits pugueu fer-nos arribar la vostra opinió de forma directa, ja que tots formem part de Val d’Aran by UTMB®. La vostra opinió ens ajudarà a prendre la millor decisió, considerant les directrius i circumstàncies.

Vivim temps desafiants i incerts. Volem celebrar la cursa, perquè hi ha molta il·lusió i feina darrere, i volem cuidar de vosaltres, els corredors, familiars i amics. Per això us demanem comprensió i solidaritat, així com molta força mental per aquest període.

Desitgem també agrair la feina de tots aquells que lluiten dia a dia contra aquesta epidèmia, i demanar-vos que us cuideu.

Salutacions cordials,

L’equip de Val d’Aran by UTMB®