Es clar que ens va sobrevenir la crisi! I per un moment ens va paralitzar. Ens van sorgir mil i un dubtes i ports, com a tots. Però vam trobar la llum al final del túnel!
I després del caos de les primeres setmanes, ens vam posar a treballar de valent una altra vegada. Podem dir que seguim vius, amb les mateixes ganes, les idees clares i l’enfocament intacte.

Sí, tots aquells grans plans per 2020 s’han congelat i hem hagut de donar una volta a les nostres prioritats per adaptar-nos-hi. Hi va haver un moment clar en el que vam ser conscients que havíem d’aprofitar “l’aturada” per reorganitzar-nos i potser desenvolupar, en mesura del possible, altres projectes que mai veuen la llum per falta de temps. Perquè en els moments de crisi, les petites idees resulten ser les més grans. I tot passa per alguna cosa, així que vam pensar, potser és hora de passar de les idees a l’acció?

I així vam començar, pel més senzill però no menys important: cuidar-vos i fer-vos partícips de les nostres petites il·lusions i projectes en aquests propers mesos. Sou moltes les persones que ens seguiu i recolzeu a les xarxes, i us volem escoltar més que mai. Per aquest motiu, hem creat el club STRAVA Val d’Aran by UTMB®, amb l’objectiu de cridar-vos l’atenció i de que compartiu amb nosaltres les vostres experiències i sensacions d’entrenament, preparació de cursa, auto-avaluació i, per suposat, seguir alimentant aquesta competició tan sana com són les proves d’ultra-trail.

Des del club anirem facilitant trams específics de les proves de la Val d’Aran by UTMB® per augmentar la motivació entrenant objectius concrets. També ens agradaria que compartíssiu les vostres impressions sobre els segments que us plantegem i així poder donar-vos resposta a qualsevol dubte sobre les condicions del terreny, dificultat tècnica, etc. als diferents punts de la cursa.

Aquí us deixem sis segments Strava que us agradaran per la seva exigència, explosivitat i estètica:

N’anirem penjant més a mesura que anem identificant noves necessitats d’entrenament entre tots els comentaris a l’aplicació. Us escoltem!

I atenció que no només són reptes! Gràcies als nostres patrocinadors, que segueixen apostant per la Val d’Aran by UTMB®, sortejarem grans premis aquest estiu entre totes aquelles persones classificades que responguin a la nostra breu enquesta.

Descobrir la Val d’Aran practicant el teu esport preferit és un luxe a l’abast de tots.

Us donem la benvinguda al club STRAVA Val d´Aran By UTMB®!