Acomiadem l’estiu amb molt bones sensacions. No podem estar més agraïts pel bon acolliment de les rutes de Val d’Aran by UTMB®.

 

Malgrat l’estiu atípic, hem pogut compartir amb molts de vosaltres el que millor sabem fer, gaudir corrent per les muntanyes.

 

Gràcies per venir, per compartir moments, per donar-nos vida… i per confiar!

 

Comença la tardor i ve amb algunes novetats interessants. Com venim anunciant des de fa menos, el proper 28 d’octubre a partir de les 12:00h (CET) obrirem el període d’inscripció per a la propera edició de Val d’Aran by UTMB®, que se celebrarà entre el 9 i l’11 de juliol de 2021.

Els qui ja disposeu de dorsal en 2021 i vulgueu fer canvis de distància, podreu realitzar modificacions sense cost adicional del 28 de setembre al 18 d’octubre des del vostre “espai corredor“, sempre que compliu amb els requisits de la nova cursa de la vostra elecció..

Atenció perquè el sistema de punts per accedir a les diferents proves de Val d’Aran by UTMB® ha sofert algunes variacions. Actualment, els punts necessaris per a les noves inscripcions i canvis de distància són:

  • VDA: mínim 8 punts, obtinguts en 2 curses màxim
  • CDHmínim 6 punts, obtinguts en 2 curses màxim
  • PDA: mínim 4 punts, obtinguts en 2 curses màxim

Les variacions en el nou reglament no afectaran als qui estiguéssiu inscrits en primera convocatòria de qualsevol de les 3 distàncies de Val d’Aran by UTMB®.

La dificultat d’obtenir punts ITRA en 2020 ha plantejat nous horitzons. Per això, i de manera excepcional enguany, us oferim la possibilitat d’inscriure-us en qualsevol de les proves anteriors sempre que hàgiu obtingut la quantitat mínima de punts en “curses puntuables” entre el 01/01/2018 i el 31/12/2020.

Podeu comprovar la quantitat de punts acumulats en 2018, 2019 i 2020 vàlids per a la convocatòria de 2021 en l’apartat “Càlcul del meu nombre de punts” de la web. Al moment de la inscripció serà obligatori acreditar els punts ITRA necessaris per a cada cursa.

Les noves inscripcions sortiran a la venda exclusivament a través de la web oficial per compra directa, sense sorteig. El termini d’inscripció es prolongarà fins al dia 1 de juny de 2021 o fins a esgotar dorsals. Totes les novetats del nou reglament aquí!

dorsales.
dorsales.

Subscriu-te a la newsletter i descobreix els nostres entrenaments!
entrenamientos!